Καθηγητές Προγράμματος Μουσικής Εκπ/σης ΣΑΜΑΡΤ 2023 – 2024

Γεωργία Σεργίου – Σχολή Πιάνου & Θεωρητικά μαθήματα μουσικής

Η Γεωργία Σεργίου γεννήθηκε στην Πατρα.  Έμαθε πιάνο με τους  Κων/νος Κυδωνιάτη και  Εύη Πάππας. Συνέχισε τις σπουδές της στην Αθήνα με τους Μαρία Χαιρογιώργου, Ντόρα Μπακοπούλου και την Λιλιαν Πέρεζ Ιωαννίδου. Το 1985 πήρε δίπλωμα πιάνου με βαθμό “Άριστα”. Παρακολούθησε μαθήματα ανώτερων θεωρητικών και χορωδίας στην τάξη του Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και φωνητική στην τάξη του Φραγκίσκου Βουτσίνου και του Κώστα Ηλιόπουλου στο Εθνικό Ωδείο. Υπήρξε μέλος της χορωδίας Αθηνών, της χορωδίας φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών υπό τον Γιάννη Ιωαννίδη, μέλος της χορωδίας της ΕΡΤ υπό τον Αντώνη Κοντογεωργίου και έκτακτο μέλος της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπο τον Σταύρο Σολωμό. Από 1991 ως 1993 έζησε στη Ρώμη όπου συμπλήρωσε τις σπουδές τις στο πιάνο με την ειδική καθηγήτρια στην Μπαρόκ μουσική  Susanna Bernardi στην Ακαδημία της Αγ.Καικιλίας και έπαιξε σε εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ελλάδα, οργανωμένες από το Δήμο Ρώμης.  Από το 2003 έως το 2006 παρακολούθησε κύκλο σπουδών Μουσικοθεραπείας στο Κέντρο Μουσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης που διευθύνει η Ντόρα Ψαλτοπούλου. Τις σπουδές αυτές συμπλήρωσαν κι άλλα σεμινάρια  και πρακτικές σε ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με συλλόγους γονέων σε ολοήμερα σχολεία στην δημιουργική απασχόληση παιδιών μέσω της μουσικής.  Ως καθηγήτρια πιάνου εχει εργαστεί στην Αθήνα (Ωδείο Αττικόν και “Ατενέουμ”) και στην Πάτρα (Ωδείο Φιλαρμονική Πατρών, Μοζάρτιος σχολή και Ωδείο Φίλιππος Νάκας).

Δήμητρα Τσακανιά – Σχολή Μονωδίας

Η Δήμητρα Τσακανιά γεννήθηκε στη Σάμο , όπου και ξεκίνησε τις σπουδές, στη μονωδία, με καθηγήτριες  τη κ. Μαρία Μουτσίου στο δημοτικό ωδείο Σάμου ΑΡΜΟΝΙΑ. Παράλληλα ξεκίνησε θεωρητικά μαθήματα. Τον επόμενο χρόνο συνέχισε τις σπουδές της με την κ. Μίνα Πολυχρόνου ενώ αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε παράλληλα και Ανώτερα Θεωρητικά με καθηγητή τον κ. Τέιλορ Νέστορα στο ΩΔΕΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ . Ταυτόχρονα παρακολούθησε το μάθημα μελοδραματικής στο ωδείο Φ.ΝΑΚΑΣ όπου και το 2003 ανέβασαν την όπερα ΔΙΔΩ ΚΑΙ ΑΙΝΕΙΑΣ με καθηγητή τον κ. Παναγή Παγουλάτο. Το 2005 συνέχισε τις σπουδές της στη Μονωδία με καθηγήτρια την κ. Πούλου Τζίνα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ενώ το 2006 πήρε το πτυχίο του Ειδικού Αρμονίας από το ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ  με καθηγητή τον κ. Φίλωνα Λάμπρου και τον Ιούνιο του 2007 το Δίπλωμα Μονωδίας από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ με βαθμό “Άριστα Παμψηφεί και Α’ βραβείο”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωνητικής τέχνης του κ. Χριστοφέλη Άρη, Γιαννίση Γιάννη, Vidal Elizabeth, Mirella Freni. Επίσης έκανε τελειοποίηση τεχνικής με τον κ. Γιάννη Γιαννίση και κ. Λούη Μανίκα. Έχει δώσει resital κλασικού ρεπερτορίου σε διάφορους χώρους πανελλαδικά ενώ το 2009 σε συνεργασία με την όπερα Θεσσαλονίκης ανέβασαν την όπερα DIE ZAUBERFLUTE έχοντας το ρόλο της Pamina του W.A Mozart. Από το 2010 ζει και εργάζεται στη Σάμο ως καθηγήτρια μονωδίας.

Αλεξάνδρα Φώτου – Σχολή Βιολιού

Η Αλεξάνδρα Φώτου ξεκίνησε τις σπουδές της στο βιολί σε ηλικία 6 ετών. Έλαβε 10ετή πλήρη υποτροφία στον ανώτερο κύκλο σπουδών του Ωδείου Αθηνών με την καθηγήτρια και μουσικοπαιδαγωγό Ισμήνη Χρυσοχόου-Κάρτερ, κατακτώντας το Δίπλωμα Βιολιού με βαθμό “Άριστα  Παμψηφεί” και Διάκριση. Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στη Γερμανία και Αυστρία δίπλα σε σπουδαίους Καθηγητές και Βιολονίστες, όπως K. Blacher, G. Pichter στο Hochschule fur Musik “Hans Eisler” στο Βερολίνο, και B. Kuchrir L. Hall στην «Μουσική Ακαδημία της Βιέννης», αποκτώντας το RNCM Postgroduarte με Διάκριση. Έχει συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και με την Metropolitan Symphony Orchestra of Athens. Για πολλά χρόνια ήταν ενεργό μέλος του συνόλου μουσικής δωματίου «Έγχορδα Αθηνών», όπως επίσης από το 2004 συμπράττει ενεργά με το σύνολο “Vier Instrumente” στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε Διεθνή Φεστιβάλ κλασικής μουσικής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η καλλιτεχνική της δραστηριότητα περιλαμβάνει ατομικά Ρεσιτάλ και ηχογραφήσεις στην Ελλάδα και Ευρώπη. Έχει πραγματοποιήσει Ρεσιτάλ Βιολιού στην Ελλάδα στις αίθουσες συναυλιών “Atheneaeum”, “Φίλιππος Νάκας”, “Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός”, “Λίλιαν Βουδούρη” του συλλόγου “Οι φίλοι της Μουσικής” με σκοπό την ενίσχυση και την υποστήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» “Δημήτρης Μητρόπουλος” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για το Εθνικό Ραδιόφωνο της Γαλλίας και Τσεχίας έχει ηχογραφήσει έργα κλασσικού ρεπερτορίου για σόλο βιολί και μουσική δωματίου υπό την διεύθυνση αρχιμουσικών Claude Halten και Fritzs Schieri.Ως Καθηγήτρια Βιολιού εργάζεται σε ΩΔΕΙΑ «Αναγνωρισμένα από το Κράτος» με συνολική προϋπηρεσία 22 έτη.

Ελένη Περρή – Σχολή Βιολιού & Βιόλας

Η Ελένη Περρή γεννήθηκε στη Σάμο. Το 2011 έλαβε το Δίπλωμα Βιολιού με τον βαθμό “Άριστα Παμψηφεί” και τιμητική διάκριση από το Ωδείο Αθηνών. Έκτοτε εργάζεται ως επαγγελματίας βιολίστρια (Βιολί) και βιολίστα (Βιόλα). Στο ενδιάμεσο των σπουδών της έχει παρακολουθήσει master class πρόγραμμα δεξιοτεχνίας οργάνου στην Ακαδημία Codarts University for the Arts της Ολλανδίας και σεμιναριακό πρόγραμμα ορχηστρικής μουσικής στην Ακαδημία Bilkent University της Άγκυρας. Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια βιολιού και βιόλας από κορυφαίους σολίστ όπως G.Zhislin, S.Kravchenko, I. Lequien  κ.α. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει διακριθεί και τιμηθεί σε διαγωνισμούς και έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, φεστιβάλ και ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επί σειρά ετών έχει συμπράξει με διάφορες ορχήστρες της Ελλάδας (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Εθνική Λυρική Σκηνή, Ελληνοτουρκική Ορχήστρα Νέων, Ελληνική Ορχήστρα Νέων, Flex ensembles κ.α) και του εξωτερικού ως μέλος ή σολίστ και με κορυφαίους μαέστρους (Ashkenazy, Rieu, Zukerman, Συμεωνίδης κ.α). Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Παιδαγωγικής Επάρκειας από το τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, απόφοιτος του τμήματος Μουσικοκινητικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτος του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, εν δυνάμη σπουδάστρια του τμήματος Μουσικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και σπουδάστρια βιόλας, υπό την μαθητεία του κορυφαίου Βιολίστα Η. Σδούκου. Έχοντας δεκαετή αναγνωρισμένη προϋπηρεσία στη διδασκαλία οργάνου, διδάσκει βιολί, βιόλα και μουσικοκινητική από το 2011 στο νομό Σάμου και την Αθήνα, σε αναγνωρισμένες μουσικές σχολές, παράλληλα με τις καλλιτεχνικές της εμφανίσεις και τη συνεργασία της με ορχήστρες και σύνολα μουσικής δωματίου.

Μίλτος Χρυσανθίδης – Σχολή κλασικής και ακουστικής κιθάρας

Ο Μίλτος Χρυσανθιδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε μουσικές σπουδές σε ηλικία οκτώ χρονών.Τα τελευταία χρόνια των σπουδών φοίτησε στο ωδειο”Κασσιανή Αλεξοπούλου” απ’ όπου έλαβε, με Άριστα, το πτυχίο κλασικής κιθάρας το 1997, (τάξη Διονύση Κατινάκη). Από τότε έχει διδάξει σε διάφορα ωδεία της Αθήνας διαφορετικά στυλ παιξίματος (κλασική, ακουστική, ηλεκτρική και λαϊκή κιθάρα. Ως εν ενεργεία μουσικός, έχει αρκετή συμμετοχή στη δισκογραφία, τις τηλεοπτικές εκπομπές και όλα τα προηγούμενα χρόνια συνεχόμενη παρουσία στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και τελευταία της Σάμου.

Ευρυσθένης Χατζηγιάννης – Σχολή τρομπονιού και θεωρητικά μαθήματα μουσικής
Δημήτρης Γαλάτος – Σχολή Τρομπέτας

Ο Δημήτρης Γαλάτος γεννήθηκε στη Σάμο το 1971. Είναι Πτυχιούχος Τρομπέτας (τάξη Π. Μπαλαμού του Σύγχρονου Ωδείου Αθηνών) με βαθμό ‘Άριστα” και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δεξιοτεχνίας Τρομπέτας από τον Π. Μπαλαμό. Επίσης, είναι κάτοχος του Πτυχίου Αρμονίας. Από το 2000 ως το 2006 συμμετείχε ως μόνιμο μέλος με την ορχήστρα και τη στρατιωτική μπάντα σε συναυλίες, με τακτικές εμφανίσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου. Από το 2006 είναι ο βασικός τρομπετίστας της Στρατιωτικής Φιλαρμονικής Σάμου.

Γιώργος Κουμαραδιός – Θεωρητικά μαθήματα μουσικής

Ο Γιώργος Κουμαραδιός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει πιάνο, όμποε, μονωδία (Δίπλωμα Μονωδίας, Ελληνικό Ωδείο, τάξη Γεωργίας Πούλου) και Ανώτερα Θεωρητικά: Πτυχίο Αρμονίας στο Εθνικό Ωδείο – τάξη Π.Σεργίου, Πτυχίο Αντίστιξης στο Ορφείο Ωδείο – τάξη Κ. Τελάκη και Πτυχίο Φούγκας στο ωδείο Atheneum – τάξη Παναγιώτη Αδάμ, όλα με το βαθμό “Άριστα”. Είναι απόφοιτος δύο τμημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών:  Intergrated Master από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (2004) και Πτυχίο Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικού-Ψυχολογίας (2013). Από το 2000 συμμετέχει ως χορωδός σε επαγγελματικές και ερασιτεχνικές χορωδίες της Αθήνας, όπως Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ανδρικής Χορωδίας Εμπορικής Τράπεζας, Χορωδία Ambitus και άλλες, ενώ από το 2006 ασχολείται με τη διεύθυνση χορωδιών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεύθυνσης χορωδίας με τους Jean Ashworth Bartle  και Μίλτο Λογιάδη καθώς και σεμινάρια τραγουδιού με τους Αντώνη Κοντογεωργίου (ορατόριο-lied), Γιάννη Γιαννίση (όπερα) και Χριστίνα Γιαννακοπούλου (φωνητική τεχνική). Έχει συνθέσει και διασκευάσει μουσική για θέατρο, χοροθέατρο και χορωδία. Το χορωδιακό του έργου έχει λάβει διακρίσεις: Γ’ Βραβείο Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών με το έργο Τρεις Νέες από τη Μίλητο (2015), Β’ Βραβείο Σύνθεσης Χορωδιακού έργου με τη διασκευή του παραδοσιακού ικαριώτικου τραγουδιού Αμπελοκουτσούρα στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ίδιου φορέα (2019), ειδικό βραβείο Έλληνα συνθέτη με την υψηλότερη βαθμολογία στον 1ο Διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης Χορωδιακού έργου Πρέβεζας (2022). Το 2022 επιλέχτηκε μαζί με Έλληνες συνθέτες να γράψει μουσική για το project “πatrida” της χορωδίας Voci Contra Tempo σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μουσικών Σπουδών Θεσ/κης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σάμο ως καθηγητής μουσικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών. Επίσης διευθύνει τη Μικτή Χορωδία Καρλοβάσου Ηδύλη  (από το 2007 ως σήμερα) και έχει ιδρύσει δύο χορωδιακά σχήματα: μουσικό πολυφωνικό σύνολο Bocca Chiusa και Νεανική χορωδία Σάμου.

Στυλιανή Λιναρδή – Θεωρητικά μαθήματα και μουσική προπαιδεία

Γεννήθηκε στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής. Το 2008 αποφοίτησε με Integrated Master από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή κι Εκπαίδευση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης Παιδαγωγικό Τμήμα ΔΕ. Σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη, Ενοργάνωση, Φούγκα) στο Δημοτικό Ωδείο Ν. Μουδανιών και πιάνο στο Κέντρο Τέχνης Σύνθεση Ωδείο Ζαφείρη Φωτιάδη. Κατέχει βεβαιώσεις επιμορφώσεων (ειδίκευσης, σεμιναρίων, εργαστηρίων) που σχετίζονται με την ειδική εκπαίδευση και την μουσική παιδαγωγική εκ των οποίων:  Ημερίδα Μουσικοθεραπείας με την κα Rachel Verney, (Νέο Ωδείο, Θεσ/νίκη 2004), Βιωματικό Σεμινάριο Αξιολόγησης της Δυσλεξίας, (διδασκαλίας και πρακτικής, Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Θεσ/νίκη 2014) και Πιστοποιητικό Μουσικοθεραπείας από το ωδείο Όπερα Αθηνών. Συμμετείχε ως εισηγήτρια σε Πανελλήνια Συνέδρια (2ο Συνέδριο «Επιστήμες της Εκπαίδευσης» Θεσ/νίκη 2014 και 1ο Συνέδριο «Οι Τέχνες στο Ελληνικό Σχολείο: παρόν και μέλλον» Ε.Κ.Π.Α. Αθήνα 2018), καθώς και σε επιμορφωτικά σεμινάρια/εργαστήρια. Είναι εξωτερική συνεργάτιδα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, εργάζεται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων) και έχει εμπειρία διδασκαλίας από το 2003, τόσο στην δημόσια, όσο και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Υπήρξε ενεργό μέλος χορωδιών, εκ των οποίων η χορωδία «Τρισεύγενη Καλοκύρη» (παρουσίαση του Requiem in D minor, W.A. Mozart, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση του κ.  Δ. Δημόπουλου) κι έλαβε μέρος ως μέλος και διοργανώτρια μουσικών εκδηλώσεων σε σχολεία, ωδεία, συλλόγους, Δήμους και άλλους φορείς. Δραστηριοποιήθηκε κυρίως στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο διάστημα, ζει στη Σάμο, όπου διδάσκει Θεωρητικά Ευρωπαϊκής Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Σάμου ως διορισμένη εκπαιδευτικός.

Μαρίλη Λυμπέρη – Σύγχρονο τραγούδι

Η υψίφωνος Μαρίλλη Λυμπέρη, σαμιακής καταγωγής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα σε ηλικία 4 ετών, παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου, κιθάρας και θεωρητικών στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών. Σπούδασε ξενοδοχιακά και τουριστικά επαγγέλματα και εργάστηκε στον τομέα των ασφαλειών. Μετοίκησε οικογενειακώς στη Σάμο το 1995, δημιουργώντας το εστιατόριο ‘Δολίχη’ στο Πυθαγόρειο και από τότε συμμετείχε σε ποικίλα μουσικά σχήματα όπως χορωδίες “Αρμονία”, “Bocca Chiusa”, “Ηδύλη” και στα μουσικά σχήματα”Μουσική Παρέα Σάμου και “El MaMa”. Απέκτησε πτυχίο Αρμονίας με δάσκαλο τον Γ. Κουμαραδιό και πτυχίο Μονωδίας με δασκάλα τη Δ.Τσακανιά. Παράλληλα ολοκλήρωσε τα προγράμματα σπουδών “Μουσικοθεραπευτικές Παρεμβάσεις στην Παιδική ηλικία” και “Η Φωνή στο Τραγούδι” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έλαβε μέρος σε παραστάσεις Αρχαίων ελληνικών Ύμνων, στο φεστιβάλ Πυθαγόρεια – Ηραία και συμμετείχε στις παραστάεις όπερας ‘Διδώ και Αινίας΄που παρουσιάστηκαν στη Σάμο. Συνεπικουρεί στη διοργάνωση του πολιτιστικού φεστιβάλ ‘Στα βήματα του Πυθαγόρα’ και συμμετείχε σε παραστάσεις της Θεατρικής ομάδας Σάμου. Από το 2023 ανέλαβε τη διεύθυνση της χορωδίας “Ηδύφωνος Ανατολη” του συλλόγου Μικρασιατών Σάμου.

Ευθύμης Αντωνόπουλος – Σχολή ηλεκτρικής κιθάρας

Ο Ευθύμης Αντωνόπουλος είναι καθηγητής ηλεκτρικής κιθάρας και καθηγητής μουσικής, απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Πήρε ειδίκευση στη Jazz κιθάρα και έχει συνεργαστεί στη σκηνή με αξιόλογους μουσικούς όπως ο Γεώργιος Κονταφούρης, ο Δήμος Δημητριάδης, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης κ.α. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με κορυφαίους μουσικούς. Έχει εργαστεί σαν καθηγητής μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και πραγματοποιώντας ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα που πραγματοποιούσαν ζωντανές εμφανίσεις παίζοντας Jazz, Funk, Rock κ.τ.λ. Έχει επίσης δημιουργήσει το δικό του Jazz Trio εκτελώντας πρωτότυπες συνθέσεις.

Τάσος Παλλουότολλο – Σχολή Ντραμς

Ο Τάσος Παλλουότολλο ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές το 1990 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κερατσινίου. Κατόπιν έπαιζε τύμπανα στην Φιλαρμονική του Δήμου Κερατσινίου (1995-2003). Έχει δουλέψει σαν επαγγελματίας σε Μουσικές σκηνές και σε διάφορες συναυλίες ως season Drummer. Έχει υπάρξει μέλος πολλών επαγγελματικών συγκροτημάτων στην Αττική από το 1993 έως και σήμερα . Από το 2013 είναι μέλος του τοπικού συγκροτήματος Night Cup, με το οποίο μοιράστηκαν την Σκηνή μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα (Ireon Music Festival 2014). Ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στη Σάμο.

Get new content delivered directly to your inbox.