Μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας (τζαζ, blues, funk, pop) από τη ΣΑΜΑΡΤ

Το Πρόγραμμα Μουσικής Εκπαίδευσης ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον μουσικό Ευθύμη Αντωνόπουλο, ο οποίος, στα πλαίσια του Τμήματος Μοντέρνας Μουσικής, θα διδάξει μοντέρνα είδη μουσικής στην ηλεκτρική κιθάρα: τζαζ, blues, funk, rock, pop.

Ο Ευθύμης Αντωνόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Πήρε ειδίκευση στη Jazz κιθάρα και έχει συνεργαστεί στη σκηνή με αξιόλογους μουσικούς όπως ο Γεώργιος Κονταφούρης, ο Δήμος Δημητριάδης, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης κ.α. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με κορυφαίους μουσικούς. Έχει εργαστεί σαν καθηγητής μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και πραγματοποιώντας ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα που πραγματοποιούσαν ζωντανές εμφανίσεις παίζοντας Jazz, Funk, Rock κ.τ.λ. Έχει επίσης δημιουργήσει το δικό του Jazz Trio εκτελώντας πρωτότυπες συνθέσεις.

Για εγγραφές επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Προγράμματος κάθημερινές 3-6μμ στο τηλ 22730-89725 ή στο email samosartcompany@gmail.com. Για περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s