Ανακοίνωση: Επαναλειτουργία Προγράμματος Μουσικής Εκπαίδευσης

piano-606080_1920

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη για την επαναλειτουργία των Ωδειακών Σχολών σας ενημερώνουμε ότι από τις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα μαθήματα μουσικής του Προγράμματος Μουσικής Εκπαίδευσης για σπουδαστές πάνω από 11 ετών (τάξεις Γυμνασίου και πάνω). 

Η γραμματεία θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 11 Μαΐου με καινούργιο ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη 5-8μμ. (Τηλ. 2273089725, email: samosartcompany@gmail.com)

Η λειτουργία θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης του ΕΟΔΥ (αποστάσεις, απολυμάνσεις, χρήση αντισηπτικών κλπ). Eνδέχεται να τροποποιηθεί το πρόγραμμα (ειδικά για τα ομαδικά μαθήματα). Για το σκοπό αυτό οι σπουδαστές πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία (μέσω email ή τηλεφωνικά στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας) το αργότερο ως την Πέμπτη 14 Μαΐου προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. 

Τέλος, ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού το διδακτικό έτος παρατείνεται ως 31 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s